EN

Dijital Reklamcılıkta Artırılmış Gerçeklik (AR) Teknolojisi

Çiğdem Dedeoğlu

Bambaşka dünyalara gideceğiz birlikte... Hadi başlayalım!

Artırılmış Gerçeklik Teknolojisini muhtemelen duymuşsunuzdur ama daha hayatımıza tam anlamıyla girmedi. Yeni sayımız bu teknoloji sayesinde sesli ve görüntülü bunu hemen deneyimleyebilirsiniz. Örneğin; kapağa kocaman bir QR kod ekledik. QR kodu okuttuğunuzda yeni avatarımla sizleri karşılayacağım. Dijital dünyada her birimizin farklı bir avatarı olacak. İsterseniz genç güzel bir kadın, bir robot, bir uzaylı ya da bir zürafa olabilirsiniz. Tekrar yazıma dönelim mi? Hemen hemen birçok çalışmamızın yanına QR kod ekledik. Bunları okutarak projenin videolarını izleyerek yapılan çalışmaları daha iyi anlayabilir ya da geliştirdiğimiz filtrelerimize bakarak; yapacağımız yeni projeler hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Evlatlarıma aferin!

Türkiye’nin Marka Elçileri’ni yakından tanıyorsunuzdur ben onların anneleriyim. Ülkemin her köşesinde gelenek ve göreneklerimizi tanıtan, tarihimize sahip çıkan, kendisini seven, değer üreten, çevresinin kıymetini bilen ve bu konuda herkese örnek olan onlarca çocuğum var benim. Hepsi de milyonlarca insanın hayatına dokunarak güçlü bir Türkiye için çalışmalarını sürdürüyorlar.

Gazetemizin her sayfası sizler için yeni bir fikir yeni bir dünya.

Heyyyyoooo! Şimdi anlatacaklarım çok heyecanlı. İster misiniz size de dijital bir dünya oluşturalım bu sayede herkesi etkileyin. O zaman sayfaları karıştırın dijital otobüs ve karavanlarımızı bulun. Yanlarındaki QR kodları okutun içerisine bakın bakalım ya da boşluk ritüelini bulun oradaki brokoli gibi dertsiz tasasız boşlukta kalmak ister misiniz? O zaman takın artırılmış gözlüğünüzü... Bir sonraki sayıda size gözlükte hediye edelim. Şimdilik dijital ekranlarla diğer çalışmalarımızı incelemeye devam edebiliriz.

Ödüllü bir ekip...

Ben, ekibim ve tüm Türkiye’deki çocuklarım çevre aşığıyız. Bu konudaki hassaslığımızı ve bilgilerimizi sizlere de geçirmek istiyoruz. Bunun için danışmanlığını yaptığım birçok özel markama çevre ile ilgili faaliyetler yaptırarak doğadaki tüm canlıların hayatlarını korumalarıyla ilgili görevler üstlendirdik. Bu çalışmanın bir benzerini sizlerle yıllar önce Marka Elçilerimiz öncülüğünde başlatmıştık, kahramanlarımız birçok kişide değerli alışkanlıkların olmasına vesile oldu ve olmaya devam ediyor.

Hepsi burada!

Konuşan sesli ve animasyonlu kitaplar, yepyeni filtreler, artırılmış gerçeklik teknolojileri, yeni medya sanatları, dijital etiketler, sosyal sorumluluk projeleri, QR kodlar ve Türkiye’nin sevgilileri marka elçileriyle kalmaya devam edin.

Dijital Reklamcılıkta Artırılmış Gerçeklik (AR) Teknolojisi
29.11.2021
WhatsApp Destek Hattı