EN

HOŞ GEL 2021

Çiğdem Dedeoğlu

2020 benim için geçmiş yılların sağlamasını yaptığım bir yıl oldu. Hepimiz sıfırlandık ve yeniden başlıyoruz. Okula yeniden başlar gibi, gerçi benim hayatımda yeniden başlanan çok okul oldu. En çok şükrettiğim durumlar biri de bu. Bütün soru işaretleri ve şüpheler gitti; neyi nasıl yapacağım demeler bitti, hepisinin cevabını bazen çok mutlu bazen de çok hüzünlü bir şekilde öğrendim. Daha bir kocaman oldum sanki. Bu zamana kadar hayatın akışına uyan, gayret gösteren aslında daha çok vermeyi bilen bir durumdaydım. Ama her türlü zamanı kendim için en iyi şekilde yönetmeyi seçebildim. En büyük kârım. 2020, zor bir yıl olsa da kendimizle çok başbaşa bıraktı. Geçiştirdiğimiz ve görmek istemediğimiz birçok şeyi bir ayna gibi gösterdi bize. Olsun! Olan her şeyde bir hayır vardır.

Gelelim 2021’e. Sevgimi, enerjimi ve bütün şirinliğimi gönderiyorum sana. Bu sefer sana çok güveniyorum lütfen bize iyi davran 2021. Sevgili Designpr bu defa sana sesleniyorum. Bir bebektin bazen ağladın bazen güldün ama büyüdün. Artık ayakların üzerinde çok emin ve net bir şekilde duruyorsun. Bir şey söylemek istiyorum sana “Hayal ettiğimden bile daha iyi noktaya geldin şimdi artık, daha büyük başarıları da elde etmelisin.”

Duydum ki uluslararası bir marka olmak ve bunun için daha büyük şehirlerde koca koca markalara reklam filmleri çekmek istiyormuşsun. TV ekranlarında olup duygunu, yaratıcılığını ve farklılığını herkese göstermek istiyormuşsun. Büyük anlaşmalara imza atıp varlığınla bir mucize olmak istiyormuşsun. Bu hayalleri kurduğuna göre gerçek olacağını da biliyorsun. Senin imgeleme gücün iyidir, eminim ki olması gerekenleri de tüm sahneleriyle çizmişsindir. E o zaman hayırlısı olsun.

Biliyorum ki; bu başarı tutkusunun altında birçok insana maddi ve manevi olarak fayda sağlama niyeti de var. Ülke ekonomisine daha çok katkı sağlama isteği ve bir hayalin nasıl gerçek olduğunu ifade etme gayreti var. Birçok insana ilham olarak senin gibi yüzlerce markanın oluşmasına katkı sağlama hevesi de var. Hepsi harika! 2021 herkese hakettiğini yaşatsın öyleyse. Mutlu Yıllar Dilerim…
Çiğdem Dedeoğlu
Designpr Kurucu Başkan / Yaratıcı Yönetmen

HOŞ GEL 2021
31.12.2020
WhatsApp Destek Hattı