EN

Başlamayı bilmek bir sanattır

Çiğdem Dedeoğlu

2020 beni çok heyecanlandırıyor. Yazımı güzel, rakamlar bile çift. 

Birbiriyle uyum içindeler. Bizim de hayatla uyumlu olduğumuz bir yıl olsun.

2020 yeniden başlamak gibi… Bu yıl yapacağımız her bir iyilik ve özverili çalışma bizi bir sonraki yıllara daha güvenle taşıyacak. O yüzden gönlümüze, ruhumuza, sevdiklerimize ve işimize her türlü güzellği ümitle ekelim.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da ilk hedefim;

Değerli olan, değer üreten bir insan olabilmek…

Verimli sürdürülebilir bir iş hayatı ise; hem kendimiz hem de çok kıymetli ülkemiz için önemli hedeflerimizden biri olmalı.

İyi ve çalışkan bir insan olduktan sonra hayatın çok daha kolay aktığına inanıyorum. Elimizden geleni yapıp süreci yüce yaradana bıraktığımızda her şey olması gerektiği gibi oluyor.

Hedeflerimi her yıl olduğu gibi bu yıl da satır satır yazdım. Yazdığım her şeyin de mücadele ettiğim sürece hayata geçtiğine şahit oldum.

O yüzden bir beyin fırtınası yapın. 2020’den neler bekliyorsunuz? Tek tek not alın ve her gün görebileceğiniz bir yere asın. Hedeflerinizi görselleştirmeniz (mesala istediğiniz bir araba varsa onun fotoğrafı) bilinçaltınızı daha çabuk ikna edeceği için her gün daha fazla çalışıp mücadele ederek hedefinize daha çok yaklaşacaksınız.

Atalarımızın da dediği gibi “söz uçar yazı kalır.” Biz de duygu ve düşüncelerimizi yazıya dökerek kalıcı başarılara imza atabiliriz.

Özetle;

İyi bir insan ol,

Çok çalış,

Mücadele et…

Bu değerlerle sahip olmak istediğimiz her şeyi hayatımıza çekebileceğimize inanıyorum.

2020 hepimize güzel gelsin.

Sevgilerimle

Çiğdem Dedeoğlu *Kurucu Başkan / Yaratıcı Yönetmen

 

 

Başlamayı bilmek bir sanattır
24.12.2020
WhatsApp Destek Hattı